افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

دادگاه کیفری تهران وثیقه نجفی را نپذیرفت

دادگاه کیفری تهران وثیقه نجفی را نپذیرفت قاضی دادگاه کیفری تهران به‌دنبال نقض حکم قتل عمدی در پرونده مرگ میترا استاد از سوی دیوان عالی کشور، وثیقه آزادی محمد علی نجفی را نپذیرفت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  صبح دیروز وکیل نجفی با مراجعه به شعبه نهم دادگاه کیفری تهران از قاضی خواست تا با پذیرفتن وثیقه مقدمات خروج وی را از زندان فراهم کند اما قاضی کشکولی رئیس شعبه نهم این وثیقه را نپذیرفت.گودرزی وکیل نجفی در این باره گفت: البته ما دست از تلاش بر نمی‌داریم و سعی می‌کنیم در چند روز آینده سعی می کنیم مقدمات آزادی ایشان را فراهم کنیم اما به نظر می‌رسد علت نپذیرفتن این وثیقه از سوی قاضی دادگاه افکار عمومی باشد.

 

حکم قتل عمدی در پرونده شهردار سابق پایتخت از سوی شعبه 41 دیوان عالی کشور نقض شد و پرونده برای رفع نقایص به شعبه نهم دادگاه کیفری برگشت داده شد. رئیس دیوان عالی کشور در این باره گفت: دیوان در نوع قتل تردید کرده است، اما نجفی را قاتل می‌داند و باید یکسری ابهام‌ها و نقص‌ها در پرونده برطرف شود.

 

مرتضوی مقدم گفت: عمده ابهامی که در این پرونده بوده، این است که گلوله‌ای که در بدن مقتوله یافت شده تغییر شکل پیدا کرده و این شائبه مطرح است که شاید گلوله به دیوار خورده و کمانه کرده و سپس به بدن مقتوله برگشته باشد که اگر این موضوع اثبات شود قتل غیر عمد محسوب و به لحاظ مجازات جنبه عمومی جرم تخفیف داده می‌شود. از نظر دیوان، رسیدگی دادگاه ناقص است و ما در عمدی بودن قتل تردید داریم.

 

روز 7 خرداد امسال میترا استاد همسر دوم محمد علی نجفی در خانه‌شان واقع در سعادت آباد با شلیک گلوله کشته شد و عصر همان روز نیز نجفی با مراجعه به پلیس آگاهی به قتل همسرش اعتراف کرد و بازداشت شد.

 

منبع: رکنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار